söndag 20 maj 2012

Söndag

Har haft förbannat fullt upp med den nya hästen som flyttat in, så har inte alls hunnit blogga. Men NU har jag en liten ledig stund så ska försöka summera upp de senaste dagarna i korthet.

På fredagen städade vi stallet fint, lade in nytt spån i boxen och hö i hönätet. Victoria hade tagit med sig sina saker så dom flyttade också in i stallet i fredags.

På lördagsmorgonen följde jag med för att hämta upp Victorias häst Fenix, som till vardags kallas Nixu. Han var helt snäll att lasta och stod stilla i transporten. Nixu är en fuxfärgad kille på 12 år och 168 cm i manken. Han har typ världens snyggaste, flygande steg. Har aldrig sett (allra minst suttit på) något liknande. Han var snäll att släppa i hagen med dom andra och dom kom relativt bra överens. Han och Linnie i allafall. Han var lite uppstressad vid ridningen, men det gick ändå helt okej.

 Idag red vi på morgonen, Nixu blev longerad först, eftersom han har så mycket överloppsenergi då han inte har blivit riden på över ett år. Jag passade på att värma upp lilla Timi under tiden. Han var ganska lagom idag, lagom snäll och lydig. Vi red lite på planen, sen hälsade vi på Pauen och stranden. Timi, det äcklet, drack äckelvattnet vid stranden såklart. Nixu var mycket lugnare idag, vilket såklart är svinbra.






2 kommentarer:

  1. vvem är vem och vems är din lilles då ? =)

    SvaraRadera
  2. Han med flugskyddet är den nya, fuxen med stjärn är min ponny och shettisen är sällskap :)

    SvaraRadera