måndag 23 juli 2012

Måndag

Klarade teoriprovet för körkortet idag!

Sen provred jag arabkorsningen, den var helt okej, jag vet faktiskt inte vad jag tycker, MEN! Hon är inte helt utesluten ännu, hon var speciell, fick bara lite dåligt intryck av henne, för hon hade en lös sko, var asfet och jag hatade hennes sadel. Vi får se..

Ska och prova en annan häst ännu som jag vet om, förhoppningsvis redan imorgon, men en av dom två är jag rätt så säker på att det blir!!!

4 kommentarer:

  1. ett tips: köp ein häst du blir förälska me direkt, köp int na ny häst före he.. fö annos kan e händ som me Timi o nalle... //Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Själva hästen gillade jag, men det var omgivningen, och att den var dåligt omskött som drog ner betyget. Och med Timi känner jag att jag blev totalt grundlurad, för honom skulle jag aldrig ha ens köpt om jag vetat att han var så irriterad på flugorna, och jag skulle aldrig ha sålt honom om hans flugirritation gick att bota.

      Radera
  2. säger samma som Jenny, du vet nog när du hittar rätt :) p.s fin bild av Freja :)

    SvaraRadera
  3. Jag tycker du ska köp en häst som du känner att du känner de säker me och som kan lär te lika myki som tu ska fösök lär ha:) dessutom så lever vi ju int i Pollux världen tär allt i frid och fröjd. Livet med häst innebär att man skaffar se ett tili problem ;) (skämtosido) En 5 åring får du int na rikti myki ut ov än så läng men om du känner att he ir he du vill ha och ni trivs i varadärs sällskap och du tror att du klarar ov i så ska du absolut handil bort. Du ska ju såklart å ha i baktanke att du komber behöv ta hjälp ov na tränar i och med att hästn i ung. Kvarnbacken eller Övergards. Lycka till och hoppas du hittar na som du känder att du konektar me :)P.S Prov så myki du hendar, ti flesta man provar så tycker man ju om men ti sist hittar man den rätta!

    SvaraRadera