fredag 13 januari 2012

Boktips!

House Night - serien, en tonårs fantasy bok. Vet inte exakt hur många böcker det finns i serien men skulle gissa på en 6-8 stycken. Böckerna heter dock olika allihopa som t.ex 1an som heter Vampyrens Märke.

Böckerna handlar om Zoey som har blivit märkt i pannan med en lysande halvmåne, vilket betyder att om hon genomgår en förvandling på några år kommer hon att bli fulländad vampyr. Hon tvingas att flytta bort från sin familj och sina vänner till en vampyr-internatskola. Där tvingas hon att anpassa sig till sitt nya liv och får vara med om ett och annat som är lite över det vanliga.

Jag har inte ens läst färdigt första boken, men har redan konstaterat att den är jättebra! Den är väldigt tonårsaktig med tonårsaktigt språk, också jättebra och spännande handling. Rekommenderas!

För övrigt har jag inte gjort något speciellt idag, ridit, varit till jeppis, köpt spray-balsam, godis och tandsmycke. Ska sätta fast smycket på måndag. Nu skall jag snart till Pauens. Ska kolla Vampire Diaries tills hon ringer :]

5 kommentarer:

  1. Tro det eller ej, jag har gått en kurs som hette "vampyrer i litteratur och film" i skolan och där ingick den där boken, plus en massa andra vampyrböcker. Den var helt underhållande.

    SvaraRadera