onsdag 21 mars 2012

Onsdag

Eftersom jag är smått efterbliven och helt ute när det gäller tv-program, tänker jag pröva på att kolla big brother! Lär ju synas om det går att titta på. När det gäller mig och tv-program är programmet antingen skitbra eller skitdåligt.

Vaknade 10 i morse och stack ut på en tur i terrängen runt Esse med Tims. Vi såg spår av en travhäst (Timi är livrädd för hästar med kärra/sulky efter sig, no idea why) så vi hamnade att snirkla på runt hela byn för att undvika dom, och vi lyckades med det. YAY! Det var äckligt väder ute, det var kvavt och halvregnade och p.g.a vädret blev hästen svettig redan efter en kilometers trav, man kan ju gissa sig till hur han såg ut efter en hel timme. Men för övrigt uppförde han sig jättefint, sista galoppen gick så otroligt fort, det var längesedan jag ridit så fort. Men kul var det. Lyxigt med en häst som inte börjar bocka i för hög fart!


Titta i hans öra, fullt med äckligt skabb där i. Veterinären skulle ha hört av sig för en vecka sedan om provresultaten...suck..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar